Lakatos Attila üzente 11 éve

http://www.youtube.com/watch?v=Ua8nuN484fY

Válasz

Lakatos Attila üzente 11 éve

Igen. Tóni... igazad van... az hogy ezt már régebben is mondtad...

Válasz

T. Antal üzente 11 éve

Ángyán törököt fogott a Fidesszel?

Válasz

Megyesi Imre üzente 11 éve

Ángyán azt nyilatkozta, hogy azért nem szavazott a fidesz mellett, mert nem azt szavazzák amit megígértek az embereknek.

Válasz

Megyesi Imre üzente 11 éve

Ebből látszik, hogy nem az emberek érdeke a lényeg, hanem bizonyos néhány ember érdeke.

Válasz

T. Antal üzente 11 éve

Negyedmilliós büntetést kapott a Fidesztől Ángyán József
2012. december 20.

Rekord büntetést, 250 ezer forintot szabott ki a Fidesz-frakció vezetése Ángyán Józsefre – tudta meg a Blikk.

Mint a hvg.hu megírta: Ángyán József fideszes képviselő nem szavazta meg azt az alkotmánymódosítást, amely sarkalatossá, azaz kétharmadossá tette a termőföld forgalmazásának korlátait meghatározó földtörvényt. A hvg.hu azt írta: az is lehet, hogy ezért kizárják a pártból, ám később kiderült, pénzbírsággal büntette a Fidesz a kiszavazásért.

A Blikk szerint Ángyán Józsefnek 250 ezer forintot kell fizetnie. Révész Máriusz, Kovács Ferenc és L. Simon László 150-150 ezer forintos büntetést kapott, mert bár jelen voltak, elmulasztották a szavazást - írja a lap.

A képviselő a hvg.hu-nak adott interjújában azt nyilatkozta: gyakorlatilag felosztotta az országot a Fidesz és az MSZP a nagytőkés csoportjai között.

hvg.hu

Válasz

Lakatos Attila üzente 11 éve

Imre!
Erről beszéltem én is.
Beszéljetek már ezt magatokkal is.
:D

Válasz

Vajda Imre üzente 11 éve

Ez az oldal úgy kezdődik, hogy "Infó"! Bárki, párt állásra tekintetnélkül, bármilyen infót írhat, ezt kell megérteni!

Válasz

Lakatos Attila üzente 11 éve

:D

Válasz

Tabi Béla üzente 11 éve

kicsi emberke!
Te nem hozzászóltál,hanem a tagságotbecsmérelted, hogy nem szól az íráshoz.
Mindenki saját maga dönti el mihez kíván hozzá szólni és mihez nem, ezt te nem szabályozhatod. Rólam pedig ne állítsál valótlanságot. Többet nem reagálok az írásaidra, ez nemcsak a saját véleményem, és elhatározásom, hanem több tagé is.

Válasz

Lakatos Attila üzente 11 éve

Tetabibéla!

Név és más arcával visszaélve irkálsz itt mindenféle dolgot.
Ezen az oldalon bizony eddig is a fidesz elleni hírek voltak többségben. Ahhoz szóltam hozzá én is, mint olyan aki nem kedveli a jelenlegi és a fidesz által képviselt dolgokat.
Te azt mondtad nem Gönyűn élsz. Gondolom a fidesz egyeduralom elleni dolgok hoztak ide, persze ez nem igaz, mert gönyűi vagy te. Ma már azt is tudni, hogy ki vagy. Egyik szavaddal a fidesz ellen, a másikkal meg oda dörgölődzől.
Vajda Imre!
Miért nem teszel az ilyen emberek ellen semmit?...

Válasz

T. Antal üzente 11 éve

Kedves Attila!

Az igazsághoz hozzátartozik, maga az alkotó is leszögezi " a kötet a saját személyes sztorim Orbán Viktorról, semmiképpen sem lehet objektív képként értékelni, amit lefestek róla."

Természetes dolog, hogy az emberek saját szemszögből, nem ugyanazon személyes élmények alapján értékelik mások álláspontjait.

Mindezek összessége viszont közelebb vihet bennünket, a mindennapjainkat is alapvetően befolyásoló folyamatok megértéséhez.

Szerintem még az is, ha adott esetben másokat a véleményük miatt illetlen aktusok elvégzésére köteleznénk..

Az viszont nem vezet sehova, ha mások közölnivalóját önkényesen korlátozzuk, töröljük, cenzúrázzuk.

Tudom, hogy ez Rád, és az általad vezetett klubra nem vonatkozik, ezt csak azért gondoltam szóba hozni, mert emlékeim szerint az utóbbi idők hozzászólásaiban mintha ezen eléggé el nem ítélhető jelenségek is felmerültek volna..

Üdvözlettel : Tóni

Válasz

T. Antal üzente 11 éve

"Gyürk András irányítja a Fidesz kampányát

A kormányoldalon hosszú kampányra számítanak a regisztráció és a Bajnai Gordon nevével fémjelzett Együtt 2014 színre lépése miatt.

Már hivatalosan is eldőlt, hogy Gyürk András irányítja a 2014-es választások előtt a Fidesz kampányát - írja a keddi Népszabadság.

A kampányfőnök kommunikációs segítője, a laphoz eljutott hírek szerint, Kocsis Máté lesz. Az előzetes elképzelések szerint a VIII. kerületi polgármester közvetíti a Fidesz-szervezetekhez a más szinteken meghatározott kampánykommunikációs irányvonalat és feladatokat.

Mindez nem érinti Kubatov Gábor pártigazgató kompetenciáját, mozgásterét - mondták a lapnak, hozzátéve: azért is látta szükségesnek a miniszterelnök Kocsis Máté bevonását, mert a kormányoldalon hosszú kampányra számítanak a regisztráció és a Bajnai Gordon nevével fémjelzett Együtt 2014 színre lépése miatt."

hirado.hu nyomán

Válasz

Tabi Béla üzente 11 éve

Kicsi emberke!
Megint kitettél magadért! Csak idióta ír ilyeneket, főleg akkor amikor az ő általavezett oldalon nem töténik semmi! Kicsi emberke nem kellene annyit inni, akkor nem írnál ilyen kötekedő sorokat. Megvoltunk eddig is nélküled, szórakozz a te oldaladon és ne sércs meg másokat. Ezt kell felfogni!

Válasz

Lakatos Attila üzente 11 éve

Tóni!
Ne várd, hogy ezen az oldalon őszinte választ is kapsz.
Abban azonban biztos lehetsz, mert régen "ismerjük egymást", talán régebb óta, mint amennyire ez a klub van, de akinek ettől nincs hányingere, az csókolja meg az alkotó és a címszereplő fertályát.

Válasz