Hadaricsné Panni üzente 11 éve

Attila!
Ez, amit te(csupa kisbetűvel!) írogatsz, szemen szedett hazugság. Nem akarom leírni, mi okozta emlékezetvesztésed. Kérlek hagyd békén ezt a klubot, búcsúzz végre el, amint írtad, önszántadból!

Válasz

Tabi Béla üzente 11 éve

Kicsi emberke, te még kisebb leszel minden megszólalásodkor. Hazugnak nevezel embereket, amikor ezen az oldalon megírták, hogy a kollégáidnak is hazudtál. Hogy ki hazudik. nos, az oldaladon csak 40 százalék a Gönyűiek aránya. Ezt bárki kiszámolhatja, ezt nem tudod letagadni. te vagy a hazug, egy jellemtelen ember.

Válasz

Vajda Imre üzente 11 éve

Írd le a valóságot, ami ott történt.

Válasz

Lakatos Attila üzente 11 éve

Imre!
Ismét hazudsz.
Ha békén hagytok én sem foglalkozom veletek.
Az általam vezettet klubnak hány gönyűi, vagy volt gönyűi tagja van nem tudom (de az biztos, hogy80%-a gönyűi és a többi mind érdeklődik Gönyű iránt és nem valami fantázia név és személy egyik sem, aki ugyan az mint itt. Szerintem, te nem is tudod már számon tartani, hogy mennyi néven regisztráltál, csak azért, hogy a klub létszámát növeld.), soha nem is számoltam, de itt sokan úgy nyilvánulnak meg Gönyűvel kapcsolatban, hogy
az már több mint érdekes.
Tekintettel, hogy már akkor is választópolgár voltam ( és érdekelt is) pontosan tudom, hogy mi történt M. László szégyenteljes megbuktatásakor. Szerintem, ha Laci bácsi maradt volna a polgármester ( tanácselnökből) (kétszer választotta meg a falu) ma sokkal előbbre lennénk.
Imre!
Nyugodj meg, le! Ne izgasd magad! Szidd a fideszt az jól áll neked. Nyugi!
Aztán számolj el a más oldalakon a békemenetre buzdító barátaiddal... de engem hagyjatok már békén...!!!

Válasz

Vajda Imre üzente 11 éve

"klubnak 266 tagja van, amelynek több mint a fel nem is gönyűi", mi közöd van hozzá, minek bírálod, hogy kik a tagok, ez nem kimondottan csak Gönyűieknek lett létre hozva. egyébként a te oldaladon számold össze, a tagság 30 százaléka csak gönyűi! Akkor mit írógatsz össze-vissza, nézz körül magadnál. Kilépsz, belépsz, minek, ennyire izgat ami itt van? M. László megbuktatásáról te semmit se tudsz, 20 valahány évesen, azt sem tudtad mi folyt akkor itt. Ezen az oldalon akárki, azt a "pártot" támogatja, mondja el a véleményét amelyiket akarja. Egyszerű, ha kijelentkeztél, ne gyere vissza, mert hergeled magad, ez nem tesz jót az egészségednek, okos ember nem tesz ilyet.

Válasz

Lakatos Attila üzente 11 éve

A történet úgy kezdődik...
Mindenkinek békés boldog húsvétot kívánok!
Kérnék mindenkit! Őszintén! Hagyjon engem békén és ne idézzen ide!
Kedves Pannika!
Számtalanszor meg kellett "erőszakolnom" magam, hogy egyáltalán együtt működjek veled, mert volt olyan is, hogy azt hittem... De. Amikor te kijelentetted, hogy a kitűző hajósok nem hajósok, vagy amikor a zsidó deportáltakról készített (közös ismerősünk) tablónak a "múzeumban" nincs keresni valója teljesen elkeseredtem. Egyre jobban az a gondolat lett úrra rajtam, hogy ez bizony szánalmas... Léptem is.
Te , aki oly büszke a gönyűi voltodra. Néha azért elgondolkodhatnál... Azoknak akik nem tudják. Szervesen közreműködtél M. László megbuktatásában, aztán szervesen közreműködtél T. Gyula megbuktatásában is. Szó szerint tudnálak idézni, hogy mely dolgok miatt kellett volna szerinted feljelentést tenni.
Azt írod demoralizálok... ennek őszintén örülök. Legalább néhányan elgondolkodnak.
Ennek a klubnak 266 tagja van, amelynek több mint a fele nem is gönyűi, vagy lehet hogy az, csak különböző álneveken.
Végezetül.
Kérlek ne engem hergelj, védd a fideszt és minden jó lesz.

Válasz

Hadaricsné Panni üzente 11 éve

Ez az amit már régen meg kellett volna tenned!!!!!!!!!!!!!!!!!! BÚCSÚZNI, nem demoralizálni.

Válasz

Megyesi Imre üzente 11 éve

Egy ismerősöm felhívta a figyelmemet a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének weboldalán található oldalra. Itt összegyűjtötték és nyilvánossá tették azoknak a tűzoltóknak a személyes tapasztalatait akik részt vettek a március 15-i katasztrófa helyzetben. Természetesen név nélkül, hogy ne büntessék meg Őket az igazság kimondásáért. Éredemes átolvasni, így első kézből értesülhetünk azokról a hülyeségekről, amit irányításnak mondtak a vezetőségnél.

http://htfsz.hu/downloads/Kommentar_nelkul.pdf

Egy rövid írás ízelítőnek az ott lévő írásokból.

"Én is ott voltam 15-én az M1-esen a között 40 fő tűzoltó között aki próbált segíteni. A helyzet a következő volt: kora délután kaptam a hívást hogy menjek be ha tudok... nem
kötelező ez nem behívás de ha tudok menjek... mentem. 14 körül bent voltam 15 körül indultunk és a tett helyszínére este hét körül értünk oda ahol a tényleges munkát egkezdtük. Kétszer álltunk útközben több órát, egyszer rendőri felvezetés miatt vagy miért... másodszor nem is tudom, vártunk egy kárhely parancsnokot vagy nem tudom de tény hogy, 4 óra kellett 100km megtételéhez. Eszközeink: 40 db szenes lapát volt, se rádió, se lámpa, se semmi, kaját civilek hoztak meg teát is (de ha jól tudom teát mi is vittünk de az a buszunkon maradt).
4 buszból segítettünk ki turistákat, kocsikat kapartunk, ki illetve hó akadályokat szedtünk szét és megjött egy osztrák hókotró ami kb. 1 perc alatt odébb rakott annyi havat, mint mi 3 óra alatt.... Na de az ami a legfelháborítóbb volt hogy a TEK segít.... TEK ült a Q7-esbe, ennyi volt amit mi láttunk.
A rendőrök rendesek voltak, adtak ők is teát meg irányítottak az álló forgalmat...Hajnalig voltunk ott.

Válasz

Lakatos Attila üzente 11 éve

Vajda Imre!
1. Nem unom ezt az oldalt, csak néha felháborít, az ellenséges hozzáállásotok.
leírtam már számtalanszor, hogy rengeteg (véleményem szerint) kárt okoztok ezzel Gönyűnek.
2. Az apukámnak egyetlen lába sem volt, mire... Soha nem is hivatkozott ilyesmire... Tisztában vagyok mit jelent mozgássérültnek lenni.
3-4. Tájékozódni pedig szoktam. Azt írtad alább, hogy a facebook-on tájékoztattál mindenkit a gönyűi helyzetről. Itt miért nem?

Szóval. Be kellene már fejezni ezt a nagy ellenségeskedést. Segíteni ahogy tudsz! Amennyiben segíteni nem tudsz, vagy nem akarsz akkor inkább ...
Ezt tartsd szem előtt!

Sokan mondták már nekem: "Miért írsz a Vajdáéknak? Miért foglalkozol velük? Ha te nem írnál senki nem foglalkozna velük."
Be kell, hogy lássam igazuk van. Csak! Amit itt írtok a faluval kapcsolatban...hagyjuk. Kár minden szóért.

Válasz

Vajda Imre üzente 11 éve

1. Unod az oldalt, minek jössz ide, kötekedni, megjést tenni.
2. Ha neked is csak egy lábad volna, te sem tudnál mit kezdeni kint,segíteni.
3. Nézz körül jobban mielőtt cáfolsz valamit.
4. Fejezd be az ellenségeskedés.
5. Ezen az oldalon bárki írhat bármit, az nincs letörölve, de nálad igen.
6. nem írtam az eseményekről, mert nem voltem ott a helyszinen.

Válasz

Lakatos Attila üzente 11 éve

Vajda Imre!
Most, az előbb megnéztem a facebook oldalad. Semmit nem írsz az akkori gönyűi eseményekről, lehetőségekről...

Válasz

Vajda Imre üzente 11 éve

Szégyenlete amit írsz.Azért mert ez az oldalnem írt és nem közölt, az akkori történtekről, az nem az oldal hibája. Az oldal tagjai közül is voltak kint, csak nem írtak semmit, csak csinálták a dolgukat. Én is mentem volna ha tehetségem engedte volna, így csak a fb. maradt számomra, ott igen is tudtam segíteni, de ezt nem írtam meg.

Válasz

Megyesi Imre üzente 11 éve

Egyébként ha olvastad én is azt írtam, hogy rendben volt, de lehetett volna jobb is.

"vagy csak úgy jöttek, mert érezték, hogy jönni kell" Ha ebben az országban erre számít a kormány, vagy más akkor még hamarabb lepusztul az ország. 2 termoszom, volt vihettem volna többet is. Infóm sem volt merre vannak elakadt emberek. A polgárőrök engem (is) kérdezgettek a nagyszentjánosi és az 1 főút kereszteződésnél, meg az újmajori út Győrszentiván felőli résznél. Nekik is az volt a legnagyobb bajuk, hogy nem tudtak semmit. Szentivániak vittek volna Nagyszentjánosra élelmiszert, de nem tudták merről menjenek. Nem tudom tudtak-e vinni, mert én délután 5 óra körül hazamentem. Nem volt benzinem.
Például lehetett volna az önkormányzat traktorára egy megafont tenni. Olyat ami elemes, azt lehet rakni személyautóba is és árvíznél, egyéb katasztrófa helyzetnél is lehetne értesíteni a lakosságot, akár a helyszínen is amikor az összegyűlt embereknek kell elmondani ki miben segíthetne. Aki hallja és el akar menni segíteni, menni fog.
Rendőrségen mi ezt használtuk pl. a Postabankos pánikhelyzetnél, de egyéb rendőrségi akciókhoz is. Nem drága, de hasznos!

Válasz

Lakatos Attila üzente 11 éve

Értem. A többit inkább tényleg személyesen.

Válasz

Lakatos Attila üzente 11 éve

Imi!
Részemről, minden tisztelet azoké akik segítettek! A Te számodra is tisztelet!
Ezen a kluboldalon a megszólalásaimat a minimálisra korlátozom. (Megjegyzem nehezen teszem ezt, mert elkeserít, ami itt megfogalmazódik néha ...) A lényeg ott voltál, segítettél. A kiértesítésről... engem sem értesített senki... egymást értesítették az emberek, vagy csak úgy jöttek, mert érezték, hogy jönni kell! Nem azon akadtak fel, hogy Gönyűn elmaradt a 15-ei ünnepség és erről senki nem szólt nekik... Ilyen is volt. Szóval ennyit erről. A többit személyesen, vagy privát üzenetben szívesen, de ebből a kluboldalból egyelőre elegem van. Ezzel most egy időre búcsúzom is.

Válasz

Megyesi Imre üzente 11 éve

Magyarremeny.hu-n olvastam egy cikket és néhány bekezdés onnan való, de nem vettem a fáradtságot idézgetni. Ahol megjegyzem a forrást ott változtatás nélkül kompletten teszem be acikket. Itt több mint fele saját. Egyébként ez a te stílusod, hogy nem a lényeges dolgokra válaszolsz. Én még téged dolgozni nem láttalak, csak fényképezni, így tőled nem fogadok el semmi kritikát.

Válasz

Megyesi Imre üzente 11 éve

Köszönöm, de azt az oldalt nem ismertem, megnézem majd.
Attila megmondanád, hogyan történt a kiértesítés? Remélem nem azt állítod, hogy én nem voltam kint! Még jelenleg is náthás vagyok, mert szétfagytam.
Én sem láttalak téged Attila a hóban lapátolni. Megjegyzem az Újmajori bejárón is átmentem és hólánc nélkül nehézkesen ment volna.

Válasz

Lakatos Attila üzente 11 éve

Szia Imi!

Ezzel nagyjából egyet is értenék.
Kár, hogy nem írtad ki, hogy ezt a cikket a hungarista hírportálról idézted... Máskor mindig kiírod, honnan idézel.
http://www.jovonk.info/2013/03/19/marcius-idusa-avagy-izelito-az-osszeomlasbol
Ahogy tudtam sok gönyűivel egyetemben pártállástól függetlenül segítettünk. Tőlük minden kritikát elfogadnék. A magam részéről ezeknek a kritikáknak hangot is adtam. De. Akik ott sem voltak... hát... Talán éppen ezért is hallgatott eddig ez a kluboldal.

Válasz